TEC Travel King 460 TDF Mover, luifel, fietsendr.

U heeft de beschikking over 4 slaapplaatsen in deze praktisch ingedeelde TEC Travel King 460 TDF van bouwjaar 2011 (modeljaar 2010). De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Door het riante laadvermogen van 394...
lees meer

TEC Travel King 460 TDF Mover, luifel, fietsendr.

U heeft de beschikking over 4 slaapplaatsen in deze praktisch ingedeelde TEC Travel King 460 TDF van bouwjaar 2011 (modeljaar 2010). De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Door het riante laadvermogen van 394 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Met de Truma mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via de 2 serviceluiken.

De ruime rondzit, waar deze caravan over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. TEC heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze caravan onder andere voorzien van een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (110 liter) met vriescompartiment ingebouwd. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet tevens is een wastafel aanwezig in deze Travel King.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. De verwarmde lucht wordt efficient verspreid via een ringverwarming.

Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Deze caravan wordt inclusief een gebruikte Dorema voortent geleverd. Deze tent is al een jaartje ouder en wordt zonder garantie bij deze caravan meegeleverd. Tijdbesparend en makkelijk is de Fiamma cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze TEC Travel King 460 TDF kennis te maken.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2011 Modeljaar: 2010
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Totale lengte: 681 cm Breedte: 233 cm Sta-hoogte: 195 cm Gewicht: 1.106 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.500 kg Laadvermogen: 394 kg
Slapen: frans bed: 200 x 144 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Lader
Omvormer
Reservewiel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Afzuigkap
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Hordeur
Leeslampjes
Luifel
Voortent
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Comfortschuim matras
Lattenbodem