Home-Car Racer Sunset 45 UHF Mover, voortent, fietsdr.

U heeft in deze comfortabel ingedeelde Home-Car Racer Sunset 45 UHF, die is gebouwd in 2005, de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. U kunt de caravan snel en eenvoudig op de gewenste plek zetten met de halfauto...
lees meer

Home-Car Racer Sunset 45 UHF Mover, voortent, fietsdr.

U heeft in deze comfortabel ingedeelde Home-Car Racer Sunset 45 UHF, die is gebouwd in 2005, de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. U kunt de caravan snel en eenvoudig op de gewenste plek zetten met de halfautomatische mover. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (77 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Deze caravan biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een badkamer met eem ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiente verwarming.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Bij deze caravan hoort ook een gebruikte Dorema President voortent. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Home-Car Racer Sunset 45 UHF kennis te maken.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2005 Modeljaar: 2005
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 522 cm Totale lengte: 659 cm Breedte: 230 cm Gewicht: 980 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.300 kg Laadvermogen: 320 kg
Slapen: frans bed: 200 x 145 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Voortent stopcontact
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Hordeur
Leeslampjes
Voortent
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming