Hobby Beachy 360 Model 2025

nieuw
De Hobby Beachy 360 biedt een perfecte balans tussen comfort en functionaliteit, ideaal voor stellen of kleine gezinnen die op zoek zijn naar een efficiënte en unieke caravanervaring. Ontworpen om te voldoen aan al uw reisbehoeften, biedt deze caravan een comfortabele en ontspannen vakantie, perfect...
lees meer

Hobby Beachy 360 Model 2025

De Hobby Beachy 360 biedt een perfecte balans tussen comfort en functionaliteit, ideaal voor stellen of kleine gezinnen die op zoek zijn naar een efficiënte en unieke caravanervaring. Ontworpen om te voldoen aan al uw reisbehoeften, biedt deze caravan een comfortabele en ontspannen vakantie, perfect voor bijvoorbeeld op het strand.

U heeft in deze comfortabel ingedeelde caravan de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Deze caravan heeft een laadvermogen van 457 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. 

De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De voorin geplaatste kitchenette is voorzien van een spoelbak met kraan. Uw verse etenswaren zijn goed bereikbaar dankzij de ingebouwde en tevens uitneembare koelbox (38 liter).

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. De ruime inloopkast is ideaal om uw campeerspullen in op te bergen maar kan ook dienst doen als sanitaire ruimte met de optioneel verkrijgbare Porta Potti.

Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

Wilt u meer informatie over deze Hobby Beachy 360? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2025 Modeljaar: 2025
Indelingen: Bed: Dwarsbed Keuken: Kopkeuken Zit: Standaardzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 372 cm Totale lengte: 509 cm Breedte: 217 cm Hoogte: 268 cm Sta-hoogte: 190 cm Gewicht: 743 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.200 kg Laadvermogen: 457 kg
Slapen: Slaapplaatsen: 3
Kenmerken: Wanden: Glad Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Stabilisator
Keuken
Koelkast
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Indirecte verlichting
Sanitair
Schoonwatertank (vast)
Slaapcomfort
Matras Comfortschuim