Hobby Excellent Edition 560 KMFE Model 2025, incl. opties

nieuw
In deze Hobby Excellent Edition 560 KMFE uit 2025 heeft u met 5 slaapplaatsen voldoende ruimte voor de hele familie. Door het riante laadvermogen van 595 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik. De treinzit vorm...
lees meer

Hobby Excellent Edition 560 KMFE Model 2025, incl. opties

In deze Hobby Excellent Edition 560 KMFE uit 2025 heeft u met 5 slaapplaatsen voldoende ruimte voor de hele familie. Door het riante laadvermogen van 595 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast (133 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. In deze Hobby kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een badkamer met een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Het weggedrag van de caravan wordt verbeterd door de stabilisatorkoppeling.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Hobby Excellent Edition 560 KMFE of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2025 Modeljaar: 2025
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Treinzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 635 cm Totale lengte: 752 cm Breedte: 250 cm Gewicht: 1.405 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 595 kg
Slapen: frans bed: 195 x 157 cm stapelbed: 184 x 70 cm Aantal bedden: 3 Slaapplaatsen: 5
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Combi 6E kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering
Matras Comfortschuim