Caravelair Antares Style 450 Reich Mover

Deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk Caravelair is van bouwjaar 2015. Hij biedt u alle benodigde ruimte om te zitten en te slapen. Door het gebruik van GFK heeft deze Caravelair caravan een hagelbestendig dak. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kun...
lees meer

Caravelair Antares Style 450 Reich Mover

Deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk Caravelair is van bouwjaar 2015. Hij biedt u alle benodigde ruimte om te zitten en te slapen. Door het gebruik van GFK heeft deze Caravelair caravan een hagelbestendig dak. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast (87 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich lekker op kunt frissen.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Om het verblijf tijdens koude dagen te veraangenamen, is de caravan voorzien van een verwarming.

Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Caravelair Antares Style 450 kennis te maken.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2015 Modeljaar: 2015
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Standaardzit
Maten en gewichten: weightOperational: 947 Totale lengte: 637 cm Breedte: 230 cm Max. toelaatbaar gewicht: 1.300 kg Laadvermogen: 353 kg
Slapen: Aantal bedden: 3 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Glad Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Reservewiel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Voortent stopcontact
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Fietsenrek
Hagelbestendig dak
Hordeur
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel
Slaapcomfort
Comfortschuim matras
Lattenbodem
Lattenbodem tussen de bedden