Hobby De Luxe Edition 490 KMF Mover+Dorema Octavia Tent

In deze comfortabel uitgevoerde caravan, gebouwd door Hobby De Luxe Edition 490 KMF in 2019, beschikt u over voldoende ruimte voor een fijne kampeervakantie. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Het laadvermogen bedraagt 463 kilo, zodat...
lees meer

Hobby De Luxe Edition 490 KMF Mover+Dorema Octavia Tent

In deze comfortabel uitgevoerde caravan, gebouwd door Hobby De Luxe Edition 490 KMF in 2019, beschikt u over voldoende ruimte voor een fijne kampeervakantie. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Het laadvermogen bedraagt 463 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Doordat deze caravan is voorzien van een Enduro mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Om met zijn allen gezellig te kunnen eten en drinken beschikt de caravan over een centraal geplaatste middendinette. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (150 liter) met vriescompartiment ingebouwd. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

Het royale tweepersoons bed is dwars in de caravan geplaatst. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiente verwarming.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. Deze toercaravan is voorzien van een zo zeer nette Dorema Octavia voortent. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2019 Modeljaar: 2019
Indelingen: Bed: Dwarsbed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Middendinette
Maten en gewichten: weightOperational: 1287 Totale lengte: 689 cm Breedte: 230 cm Hoogte: 262 cm Sta-hoogte: 195 cm Max. toelaatbaar gewicht: 1.750 kg Laadvermogen: 463 kg
Slapen: Aantal bedden: 3 Slaapplaatsen: 5
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Hordeur
Leeslampjes
Voortent
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem