Hobby De Luxe 460 SFF Model 2025, incl. opties

nieuw
Deze Hobby De Luxe 460 SFF biedt een praktische indeling, zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 374 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bag...
lees meer

Hobby De Luxe 460 SFF Model 2025, incl. opties

Deze Hobby De Luxe 460 SFF biedt een praktische indeling, zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 374 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Geheel achterin de caravan bevindt zich de complete, praktische eindkeuken, die is voorzien van voldoende opbergmogelijkheden en een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (133 liter) met vriescompartiment ingebouwd. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

Het queensbed dat vrijstaat van de wanden geeft het gevoel van luxe en ruimte. In de ruime badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De verwarmde lucht wordt efficient verspreid via een ringverwarming.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

De verkoopprijs van deze Hobby De Luxe 460 SFf is inclusief de onderstaande af-fabriek opties:
  • As-verhoging naar 1.500 kg.
  • Bekleding: Turo
Bent u geinteresseerd in deze Hobby De Luxe 460 SFF? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2025 Modeljaar: 2025
Indelingen: Bed: Vrijstaand bed Keuken: Eindkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 558 cm Totale lengte: 676 cm Breedte: 230 cm Gewicht: 1.126 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.500 kg Laadvermogen: 374 kg
Slapen: 2-persoonsbed: 189 x 146 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 3
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering