Hobby Excellent 560 CFE Model 2025, incl. opties

nieuw
In deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk Hobby, kunt u slapen met 4 personen. De caravan is gebouwd in 2025. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 620 kilo. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen kome...
lees meer

Hobby Excellent 560 CFE Model 2025, incl. opties

In deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk Hobby, kunt u slapen met 4 personen. De caravan is gebouwd in 2025. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 620 kilo. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De middenkeuken, waar de caravan over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (133 liter) met vriescompartiment ingebouwd. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Deze caravan biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

De verkoopprijs van deze Hobby Excellent 560 CFe is inclusief de onderstaande af-fabriek opties:
  • As-verhoging naar 2.000 kg. inclusief zwarte aluminium velgen
  • Combi 6E (elektrisch element toegevoegd)
  • Bekleding: Nora
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby Excellent 560 CFE kennis te maken.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2025 Modeljaar: 2025
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 635 cm Totale lengte: 752 cm Breedte: 250 cm Gewicht: 1.380 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 620 kg
Slapen: frans bed: 195 x 157 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Voortent stopcontact
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Combi 6E kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering