Hobby Excellent Edition 495 UL Model 2025, bekl. Santo

nieuw
Deze Hobby Excellent Edition 495 UL uit 2025 biedt u een praktische indeling zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 517 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikb...
lees meer

Hobby Excellent Edition 495 UL Model 2025, bekl. Santo

Deze Hobby Excellent Edition 495 UL uit 2025 biedt u een praktische indeling zodat u optimaal kunt genieten van uw kampeervakantie. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 517 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Er is een 5 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (133 liter) met vriescompartiment ingebouwd. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

In de 2 aparte bedden in de caravan heeft ieder zijn eigen slaapplek. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiente verwarming.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze caravan, dankzij de hordeur, geen last. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

De vermelde verkoopprijs is de basisprijs van dit model. De tentoongestelde Hobby Excellent Edition 495 UL is uitgevoerd met de volgende af-fabriek opties tegen meerprijs:
  • As verhoging naar 1.750 kg. € 540,00
  • Lattenbodem en opvulmatras tussen de 1-persoons bedden € 470,00
  • Tapijtloperset € 370,00
  • Bekleding: Santo
Wilt u meer informatie over deze Hobby Excellent Edition 495 UL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2025 Modeljaar: 2025
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 594 cm Totale lengte: 713 cm Breedte: 230 cm Gewicht: 1.233 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.750 kg Laadvermogen: 517 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 193 x 82 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Tapijtloperset
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Lattenbodem tussen de bedden
Matras binnenvering