Hobby De Luxe 460 LU Model 2025, bekl. Turo

nieuw
U heeft de beschikking over alle benodigde zit- en slaapruimte in deze praktisch ingedeelde Hobby De Luxe 460 LU uit 2025. Het laadvermogen bedraagt 359 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar. De ruime rondz...
lees meer

Hobby De Luxe 460 LU Model 2025, bekl. Turo

U heeft de beschikking over alle benodigde zit- en slaapruimte in deze praktisch ingedeelde Hobby De Luxe 460 LU uit 2025. Het laadvermogen bedraagt 359 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De ruime rondzit, waar deze caravan over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (98 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. Al uw keukenspullen passen in de handige ladekast.

De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

De vermelde verkoopprijs is de basisprijs van dit model. De tentoongestelde Hobby De Luxe 460 LU is uitgevoerd met de volgende af-fabriek opties tegen meerprijs:
  • As verhoging naar 1.500 kg. € 540,00
  • Bekleding: Turo
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby De Luxe 460 LU kennis te maken.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2025 Modeljaar: 2025
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 558 cm Totale lengte: 676 cm Breedte: 230 cm Gewicht: 1.141 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.500 kg Laadvermogen: 359 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 190 x 77 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering