Hobby De Luxe 540 UL Modle 2025, bekl. Turo

nieuw
Deze Hobby De Luxe 540 UL van modeljaar 2025 biedt u een praktische inrichting, daardoor heeft u de beschikking over voldoende zit- en slaapgelegenheid. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 471 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel b...
lees meer

Hobby De Luxe 540 UL Modle 2025, bekl. Turo

Deze Hobby De Luxe 540 UL van modeljaar 2025 biedt u een praktische inrichting, daardoor heeft u de beschikking over voldoende zit- en slaapgelegenheid. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 471 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (133 liter) met vriescompartiment ingebouwd. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiente verwarming.

Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Wilt u meer informatie over deze Hobby De Luxe 540 UL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2025 Modeljaar: 2025
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 611 cm Totale lengte: 730 cm Breedte: 230 cm Gewicht: 1.279 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.750 kg Laadvermogen: 471 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 193 x 82 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Lattenbodem tussen de bedden
Matras binnenvering