Hobby De Luxe 400 SFE Model 2025

nieuw
Deze Hobby De Luxe 400 SFE van modeljaar 2025 heeft een handige inrichting waardoor u kunt beschikken over slaapgelegenheid voor 3 personen. Deze caravan heeft een laadvermogen van 449 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken vi...
lees meer

Hobby De Luxe 400 SFE Model 2025

Deze Hobby De Luxe 400 SFE van modeljaar 2025 heeft een handige inrichting waardoor u kunt beschikken over slaapgelegenheid voor 3 personen. Deze caravan heeft een laadvermogen van 449 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De aan de voorzijde van de caravan gemonteerde keuken is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. De koelkast (133 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. In deze caravan vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een badkamer met een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

De afgebeelde caravan is uitgerust met de volgende af-fabriek optie tegen meerprijs:
  • As-verhoging naar 1.500 KG € 536,00
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hobby De Luxe 400 SFE kennis te maken.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2025 Modeljaar: 2025
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Kopkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Treinzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 480 cm Totale lengte: 598 cm Breedte: 230 cm Hoogte: 263 cm Sta-hoogte: 195 cm Gewicht: 1.051 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.500 kg Laadvermogen: 449 kg
Slapen: frans bed: 195 x 137 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 3
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hordeur
Leeslampjes
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering