Adria Aviva 472 LU Incl Mover Enduro 303

Deze Adria Aviva 472 LU van bouwjaar 2020 heeft een handige inrichting om het kamperen nog aangenamer te maken. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 307 kilo. Met de Enduro mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvou...
lees meer

Adria Aviva 472 LU Incl Mover Enduro 303

Deze Adria Aviva 472 LU van bouwjaar 2020 heeft een handige inrichting om het kamperen nog aangenamer te maken. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 307 kilo. Met de Enduro mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Om met zijn allen gezellig te kunnen eten en drinken beschikt de caravan over een centraal geplaatste middendinette. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. De koelkast (140 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. De verwarming in de caravan maakt het kamperen tijdens koude dagen een stuk aangenamer.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze caravan, dankzij de hordeur, geen last. Bij deze Adria wordt een nieuwe Starcamp Tourer voortent met stalen frame meegeleverd. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2020 Modeljaar: 0
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Middendinette
Maten en gewichten: Totale lengte: 685 cm Breedte: 230 cm Hoogte: 258 cm Sta-hoogte: 195 cm Gewicht: 1.043 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.350 kg Laadvermogen: 307 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 186 x 81 cm 2-persoonsbed: 211 x 109 cm Aantal bedden: 3 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Kleur:
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Hordeur
Leeslampjes
Voortent
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Lattenbodem tussen de bedden